Un set de bijuterii al Printesei Diana ar putea fi vandut cu 2,5 milioane de dolari   septembrie 22nd, 2010

Foto: captura site luxurylaunches.com

 

Membrii familiei regale din Marea Britanie sunt recunoscuti in toata lumea pentru bijuteriile magnifice pe care le poseda. Bijuteriile Coroanei au fost intotdeauna invidiate de colectionari si de cunoscatori.

Acum cei interesati au sansa de a intra in posesia unor bijuterii din aceasta colectie atat de apreciata, deoarece Guersney liciteaza piese superbe, de colectie, care au apartinut printesei Diana, informeaza luxurylaunches.com.

Dintre acestea cea mai apreciata e colectia “Lacul Lebedelor”, facuta de bijutierul Casei Regale in 1997, special pentru Printesa Diana. Colectia contine un colier si cercei si se numeste asa deoarece a fost oferita printesei la spectacolul  de balet “Lacul lebedelor”. Cerceii nu erau gata, asa ca Lady Di a purtat doar colierul, care a atras imediat atentia, ea aparand pe coperta revistei People. Printesa a returnat colierul bijutierului si nu a mai  apucat sa poarte setul complet, datorita tragicului accident in care si-a pierdut viata.

Guersney se asteapta sa obtina pe acest set intre 1,5 si 2,5 milioane de dolari, dat fiind ca el contine perle rare si multe diamante de diferite carate.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii