Au sase copii cu nume de vedete si cer statului o casa mai mare   septembrie 24th, 2010

(foto: captura site Daily Mail)

Un cuplu din Anglia si-a dorit sa aiba vedetele preferate aproape. Asa ca tinerii si-au numit cei sase copii dupa celebritati. Povestea lor a ajuns in presa dupa ce, someri fiind, si locuind intr-o casa cu doua paturi, au ajuns sa ceara statului britanic un apartament mai mare.

Cel mai mare dintre copiii familei Sandercock este Shakur, de sapte ani. Fata a fost numita dupa rapperul Tupac Shakur. Tot dupa un cantaret, rapper-ul Lil’ Wayne, a fost botezat si micutul Wayne, de doar patru ani, informeaza Daily Mail.

Ceilalti patru copii, dintre care si doi gemeni, poarta numele unor personaje din seriale sau ale urmasilor unor oameni de televiziune.

Familia sta acum inghesuita intr-un apartament cu doua camere. Gemenii de cateva saptamani dorm cu parintii in aceeasi incapere, in patuturi pliante. Iar ceilalti patru copii dorm toti in celalalt dormitor.

„Nu ne putem muta la un apartament cu trei camere deoarece (autoritatile-n.r) spun ca tot am fi inghesuiti. Trebuie sa asteptam pana cand o casa cu patru camere va fi libera. Intre timp, vor sa ne lase aici”, a declarat Jenna, mama celor sase copii.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii