Jaguar sarbatoreste aniversarea celor 75 de ani, cu o parada unica   septembrie 24th, 2010

Foto: studentie.ro

 

Atunci cand o firma de renume mondial sarbatoreste 75 de ani de la infiintare, evenimentul nu poate fi decat unul extravagant.  Jaguar  “ a implinit” aceasta frumoasa varsta , iar producatorii s-au gandit sa organizeze ceva cu totul special. 

Pentru a celebra cei 75 de ani de la lansare, compania organizat o “excursie” de la Coventry la Goodwood, in care au defilat 75 dintre cele mai reusite modele Jaguar, informeaza luxurylaunches.

Masinile au trecut prin locurile care au devenit semnificative pentru istoria Jaguar, cum ar fi  hotelul londonez May Fair, unde s-a lansat primul model de Jaguar, in anul 1935.

Turul s-a incheiat la cel mai mare festival de masini de epoca din Marea Britanie, care a avut loc acum cateva zile. Multe dintre masini au fost conduse chiar de proprietarii lor, in timp ce altele fac parte din colectia Jaguar, cum ar fi cele de tipul E, C sau cele de dinainte de razboi.

Pentru acest moment aniversar, firma a mai pregatit o surpriza: va lansa o serie de modele limitate, cum ar fi  Jaguar XKR175, iar  pentru a fi in pas cu noile tehnologii, compania are un nou site si aplicatii pentru iPhone si iPad.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii