Olimpiada unghiilor, cel mai bizar concurs britanic (FOTO)   septembrie 24th, 2010

(foto: acasatv.ro)

Femeile isi doresc sa aiba o manichiura impresionanta si unghii cat mai lungi, insa uneori unghiile naturale se rup atunci cand ai mai multa nevoie de ele. De exemplu, pentru a participa la o competitie. In Marea Britanie se desfasoara anual un concurs al celor mai frumoase unghii false, cu sute de participanti din zeci de tari.

Anul acesta la olimpiada s-au inscris 354 de concurenti din 24 de tari, fiind stabilit un nou record de participare, titreaza Daily Mail. „Este una din cele mai importante competitii din lume. Esti aici sa iti demonstrezi talentul si sa arati ce poate oferi tara ta”, spune Carmelina Gandolfo din echipa Italiei.

„Exista rivalitati pentru ca fiecare are impresia ca este cel mai bun. Este normal. Oamenii nu vorbesc unii cu altii inainte de eveniment si exista foarte multa tensiune intre noi. Dar dupa aceea suntem prieteni si vorbim unii cu altii”, a mai adaugat aceasta.

Unghiile de anul acesta sunt de departe greu de purtat, cu figurine atat de fragile atasate, incat pot pica imediat daca ati incerca sa spalati vase, sau ati putea risca sa va electrocutati de la cele cu pagode luminate discret prin baterii atasate de incheietura mainii.

„Pot parea ridicole, dar nu mai rau decat hainele pe care le vedeti pe podiumurile de moda de la Paris. Aici se prezinta maiestria tehnicienilor manichiuristi”, a explicat unul din membrii juriului de la olimpiada britanica.

Pentru fotografii click AICI.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii