Un pompier a salvat o pisica si pe stapanul ei, ramasi in…pom   septembrie 24th, 2010

Foto: captura site Metro

 

Intotdeauna pompierilor li se cere sa salveze pisicile care au ramas intepenite pe crengile copacilor, dar mai rar li se solicita sa salveze si pisicile si stapanii, care au urcat dupa ele.

Chris Wall a sunat la pompieri dupa ce sotul ei, Mike si pisica lor, Jadis au ramas blocati intr-un copac din curtea casei lor, informeaza Metro.

Mike Wall s-a urcat pe o scara pentru a-si salva pisca de sase ani, ce ramasese intepenita in copac. Barbatul s-a intepenit si el intr-o pozitie ciudata, la inaltimea de noua metri si nu a mai putut cobori din pom.

“A fost foarte dificil sa ridic scara si apoi sa o rasucesc  pe partea cealalta a trunchiului de copac, iar apoi  am observat ca nu ma pot cobori in siguranta de la acea inaltime”, a spus Wall.

‘Mike era foarte ingrijorat. Era in copac de 40 de minute si nu mai putea cobori”, a marturisit Chris.

‘L-am sarutat pe pompier cand a coborat din copac si am inceput sa plang. I-am dat unuia dintre pompieri o punga cu biscuiti pentru pisici, ca o mica recompensa pentru ceea ce a facut, deoarece mi-a spus ca si el are o pisica” ,a adaugat sotia lui Mike.

“Acest caz a fost cu siguranta mai neobisnuit decat cele cu care ne confruntam de obicei”, a marturisit unul din pompieri.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii