Arestat pentru ca a mancat … pestisorul de aur   septembrie 25th, 2010

Foto: captura site The Sun

 

Intotdeauna pestisorii aurii au fost asociati cu norocul si bunastarea. Cei care pescuiesc sau au un asemenea peste in acvariul de acasa, se considera foarte norocosi. Insa un tanar din Marea Britanie a crezut ca pestiorul auriu ii va indeplini o dorinta daca il va…inghiti.

Chris Caswell a cumparat un peste auriu dintr-un magazin cu animale si l-a inghitit pe loc, in fata vanzatorilor ingroziti, informeaza The Sun.

Crudul tanar a fost arestat dupa aceasta fapta , deoarece prietenii sai l-au inregistrat si au postat clipul pe Facebook.

Barbatul de 30 de ani a platit trei dolari pentru peste si i-a rugat pe vanzatori daca pot sa i-l puna intr-un pahar cu apa, pe care il adusese el, mintind ca locuieste peste strada de magazin.

Cei de la magazin au fost de acord, dar apoi au au fost stupefiati sa vada ca barbatul a dus paharul la gura si a mancat pestele dintr-o inghititura.

Caswell a fost arestat, fiind acuzat de cruzime asupra animalelor, fiind interogat timp de o ora de catre politia locala. Politia a decis sa-l elibereze, pentru ca tanarul insista ca totul a fost doar o gluma a prietenilor lui.

„S-a intamplat acum un an .Veneam de la o petrecere si am consumat alcool. Nu-mi mai amintesc ce s-a intamplat. Am acasa un catel si iubesc foarte mult animalele”, a declarat Chris.

Daca tanarul e gasit vinovat de cruzime asupra animalelor risca sa stea sase luni la inchisoare sau sa plateasca o amenda de 31.000 de dolari.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii