Cea mai scumpa cresa din Marea Britanie: 670.000 dolari pe an   septembrie 25th, 2010

Foto: captura site Daily Mail

 

Daca in Romania parintii copiilor ii inscriu pe acestia cu un an inainte la cresa sau la gradinita pentru a fi siguri ca prind un loc, micutii din  Marea Britanie au locul asigurat la cresa, si nu la orice cresa, ci la una de 800.000 de dolari. E adevarat, nu toti copiii, ci doar cei… ai parlamentarilor.

Cresa exclusivista a fost deschisa la inceputul acestei luni, in apropierea palatului Westminster, si pentru a fi dotata cu toate facilitatile s-au cheltuit aproape 800.000 de dolari, informeaza Mail Online.

Acest spatiu extravagant e supranumit “House of Commons creche” (“Cresa Parlamentului”, n.r)  si reprezinta cel mai nou beneficiu de care au parte alesii britanici si familiile lor.

Personalul care lucreaza aici a fost atent selectionat, iar mancarea e adusa de echipa de catering a Camerei Comunelor. Gradinita e pazita de cei mai buni jandarmi, pantru ca parintii sa fie linistiti ca micutii lor sunt in siguranta.

Toate aceste servicii nu sunt deloc ieftine, mai ales ca personalul lucreaza de la opt dimineata pana la zece seara, pentru a fi disponibil permanent pentru parlamentarii prea ocupati sa isi ia copiii acasa.

13.200 de dolari este suma pe care o platesc cei din Parlamentul Britanic pentru aceasta cresa, adica 672.000 de dolari pe an.

Cu un asemenea pret nu e de mirare ca pana acum s-au incris doar …patru copii de parlamentar, ceea ce inseamna un deficit urias in bugetul cresei.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii