Jean Claude Van Damme a cumparat primul tablou energizat de Tiberiu Molnar   septembrie 25th, 2010

Foto: captura site adevarul

 

Desi e un domeniu relativ nou si excentric, se pare ca pictura energizata are deja succes pe piata din Romania. Un pictor din Timisoara a reusit sa vanda un astfel de tablou, chiar inainte de a-si expune operele intr-o expozitie. Si nu oricui, ci actorului Jean Claude Van Damme.

Bioenergeticianul timisorean Tiberiu Molnar si cunoscutul pictor Costin Craioveanu par sa fi dat lovitura cu tablourile energizate. Proiectul artistului bucurestean cuprinde 1001 tablouri, care au cristale sau pietre semipretioase energizate de Tiberiu Molnar, informeaza adevarul.ro.

Vernisajul unde vor fi expuse lucrarile pictorului va avea loc saptamana viitoare, dar a aparut deja primul comparator – cunoscutul actor Jean Claude Van Damme, care filmeaza o noua pelicula in Romania.

„Din colaborarea noastra rezulta un mix electrizant intre arta, bioenergie si stiinta. Omul genereaza impulsuri bioenegretice cu diferite frecvente, care influenteaza viata. La fel si obiectele au proprietati energetice. Pozitionate intr-un spatiu deschis, la birou sau acasa, acestea pot imbunatati starea de spirit si poate induce o sanatate buna. Aceste picturi dau energie si pofta de viata”, a declarat Tiberiu Molnar.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii