Pisica roz a aparut in Marea Britanie   septembrie 25th, 2010

Foto: captura site The Sun

 

Daca pantera roz este cunoscuta in toata lumea ca un celebru personaj de desene animate, de pisica roz nu a auzit nimeni. Cel putin pana acum, cand in Marea Britanie a aparut o pisica misterioasa vopsita in roz, a carei culoare e atat de luminoasa, incat straluceste in intuneric.

Pisica a fost aruncata noaptea in curtea unor britanici si a fost gasita de unul din proprietarii casei. Barbatul tocmai se intorsese de la bar si cand i-a spus sotiei sale ce a vazut, aceasta a crezut ca e beat. El a chemat “Societatea pentru prevenirea cruzimii asupra animalelor”, care au dus pisica, in varsta de un an sau doi la veterinar pentru un dus, informeaza The Sun.

Veterinarul a decis ca nu are ce sa-i faca, deoarece a fost vopsita de un “profesionist”, iar pisica va trebui sa mai astepte inca 18 luni pana cand culoarea va disparea.

Blana din jurul gatului are o urma, de unde se deduce ca animalul a purtat o zgarda pana de curand.

„Biata creatura a fost vopsita complet in roz, exceptand nasul si zona ochilor, asa ca acum arata ca si cum ar purta o masca”, a declarat Carl Hone, de la “Societatea pentru prevenirea cruzimii asupra animalelor.”

Pisica a fost botezata Pink si pana se va stabili cine este stapanul ei, ea va fi ingrijita de veterinarii de la un centru din Wilts, orasul unde a fost gasita.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii