C.T. Popescu: Basescu si Boc atenteaza la siguranta nationala   septembrie 26th, 2010

Foto: bzi.ro

Editorialistul Cristian Tudor Popescu a declarat ca presedintele si premierul au comis atentate la siguranta nationala cand au renuntat la serviciile Ministerului Administratiei si Internelor, relateaza Mediafax.

CTP a afirmat, duminica, la Pro Tv, ca politistii au dreptul sa amendeze si sa retina, dar nicio lege nu le da dreptul sa jigneasca un cetatean, cu atat mai mult pe presedintele Romaniei.

Jurnalistul a spus ca prin jignirile strigate vineri la Cotroceni, politistii s-au purtat ca interlopii care isi cheama „dusmanii” in fata casei unui clan rival.

Pe de alta parte, Cristian Tudor Popescu a declarat ca gestul presedintelui de a renunta la serviciile Politiei discrediteaza institutia. El a mai declarat ca presedintele a extins, abuziv si ilogic, ilegalitatile comise de unii angajati ai MAI asupra intregii institutii.

De asemenea, editorialistul a criticat gestul premierului de a renunta la serviciile Politiei, mentionand ca seful Guvernului isi saboteaza un minister aflat in subordine. (S.A.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii