Cazanele Dunarii, frumusetea unui colt de rai – VIDEO   septembrie 26th, 2010

Cazanele Dunarii se intind pe portiunea fluviului dintre Svinita si Orsova (foto: cazaneledunarii.com)

Frumusetea peisajelor din zona Clisura Dunarii ii lasa pe cei mai multi turisti muti de uimire. Aici se afla Cazanele, Tabula Traiana, ruinele cetatii Tricule, dar si chipul din piatra a lui Decebal, cel mai vizitat obiectiv din zona, noteaza Adevarul.

In ultima perioada, tot mai multi turisti au decis sa viziteze aceasta regiune datorita  conditiilor bune de cazare si a diverselor posibilitati de relaxare, elemente ce transforma zona intr-o destinatie perfecta pentru orice perioada a anului. Proprietarii de pensiuni sunt foarte incantati de numarul mare al vizitatorilor care le trec an de an pragul.

„In 2001, cand am deschis pensiunea, eram singurul. Ma bucur ca putem sa facem ca aceasta zona mirifica a Cazanelor sa ia amploare si se vede ca s-a miscat ceva, pentru ca, an de an, numarul turistilor care ne viziteaza e tot mai mare”, spune Doru Oniga, proprietarul unei pensiuni.

Orice turist care ajunge in zona trebuie neaparat sa viziteze Cazanele Mari, Cazanele Mici, Tabula Traiana, chipul lui Decebal cioplit in stanca, Manastirea Mraconia si ruinele cetatii Tricule. Golful Mraconia este un alt obiectiv turistic care impresioneaza prin frumusetea sa.

Citeste mai departe AICI

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii