Stirile viitorului: Facebook va lansa IPO de 40 mld. dolari, Ambani va deveni cel mai bogat om din lume, Walmart va avea vanzari de peste un trilion de dolari   septembrie 26th, 2010

foto: compania

Revista Forbes a incercat sa estimeze cum va arata urmatorul deceniu, dupa criza care a umbrit ultimii ani. Potrivit acestora Facebook va lansa un IPO de 40 miliarde de dolari, indicele Dow va inregistra scaderi si de 4.000 de puncte in cateva minute, Mukesh Ambani va deveni cel mai bogat om din lume, iar vanzarile lantului de retail Walmart vor depasi un trilion de dolari.

Acestea ar putea fi cateva stiri ale viitorului din domeniul economic, prognozate de revista americana Forbes. Astfel, Bernie Madoff, autorul celei mai mari fraude financiare din istorie, ar putea fi gasit spanzurat in celula sa chiar anul viitor, nefiind exclusa ipoteza unei crime.

Facebook ar putea lansa in 2012 o oferta publica de 40 mld. dolari, iar Mark Zuckerberg  ar putea deveni primul om de afaceri de sub 30 de ani care construieste o avere de peste 10 mld. dolari. Indianul Mukesh Ambani, supranumit «regele marfurilor», ar putea deveni in 2014 cea mai bogata persoana din lume, cu o avere de 62 mld. dolari.

In 2018 am putea vedea sfarsitul actualei recesiuni in SUA, somajul scazand sub 7%. Totodata, Walmart ar putea deveni in 2020 prima companie din lume ale carei vanzari depasesc un trilion de dolari gratie investitiilor de succes din China si Brazilia, iar numarul angajatilor ar putea depasi 5 mil. persoane.

D. B.

10:35

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii