Gabriel Oprea ar putea prelua MAI   septembrie 27th, 2010

Foto: militar.infomondo.ro

Gabriel Oprea, ministrul Apararii Nationale, i-ar putea lua locul lui Vasile Blaga, la conducerea ministerului Administratiei si Internelor, relateaza Mediafax, citand surse ministeriale.

Acestea au mai declarat ca in locul lui Gabriel Oprea, la conducerea Ministerului Apararii Nationale, ar urma sa fie numit Cristian Diaconescu.

Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, ar putea renunta la functia sa. Oficialul si-ar fi anuntat demisia, fiind vorba de un gest de onoare. Hotararea a fost anuntata luni dimineata, cand Blaga i-a convocat pe reprezentantii conducerii Ministerului, sustin sursele prezente la intalnirea MAI, urmand ca in jurul orei 11.00, ministrul sa tina o conferinta de presa. Decizia ar putea veni ca urmare a faptului ca presedintele Basescu l-a insarcinat pe Emil Boc sa rezolve problemele de disciplina ale Ministerului de Interne. Duminica seara, dupa ce Basescu a facut o serie de precizari pe tema deciziei sale de a renunta la serviciile Politiei, mai multi lideri PDL, printre care ministrul de Interne, Vasile Blaga, vicepresedintele democrat-liberal Adriean Videanu si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, au venit la Guvern pentru o discutie cu premierul Emil Boc. (A.S.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii