Parvulescu: Basescu a speculat situatia pentru a scapa de Blaga   septembrie 27th, 2010

Foto: ziuaonline.ro

Analistului politic, Cristian Parvulescu, a afirmat ca presedintele Traian Basescu a profitat de greva politistilor ca sa il inlocuiasca din functia de ministru al MAI, pe Vasile Blaga, relateaza realitatea.net

Parvulescu a mai spus ca seful statului a gasit momentul potrivit pentru a scapa de Blaga, mai ales ca isi dorea acest lucru inca de la remaniere.
Analistul considera ca demisia lui oficialului a fost clara, dupa anuntul facut de seful statului, in care ii cerea primului ministru sa rezolve problemele din Ministerul de Interne.
„Dupa reactia presedintelui e o reactie fireasca nici Emil Boc si nici Vasile Blaga nu ar fi putut rezista. in momentul in care Traian Basescu a cerut guvernului sa ia o pozitie era clar vizitat scaunul ministrului de interne care nu a fost suficient de energic pentru a controla oamenii din ministerul lui. E evident ca criza din interiorul partidului de guvernamant s-a transferat la nivel national. Presedintele a speculat miscarea sociala a politistilor si a reusit ce isi dorea de la remaniere sa il locuiasca pe Vasile Blaga”, a declarat Cristian Parvulescu, citat de realitatea.net. (A.S.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

septembrie 27th, 2010 at 10:07
Sorin ROSCA STANESCU » Blog Archive » Gabriel Oprea ar putea prelua MAI spune:

[…] ministrul sa tina o conferinta de presa. Decizia ar putea veni ca urmare a faptului ca presedintele Basescu l-a insarcinat pe Emil Boc sa rezolve problemele de disciplina ale Ministerului de Interne. […]