Sedinta CSAT va avea loc joi   septembrie 27th, 2010

foto:Romanialibera.ro

Presedintele Traian Basescu a convocat pentru joi, incepand cu ora 13,00, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, a informat, luni, Departamentul de Comunicare Publica al Administratiei Prezidentiale, noteaza Agerpres. Printre subiectele aflate pe ordinea de zi figureaza problema aderarii Romaniei la Spatiul Schengen si analiza Strategiei Nationale de Ordine Publica.


Reuniunea face parte din categoria sedintelor ordinare care se convoaca trimestrial, conform legislatiei in vigoare. Pe ordinea de zi a sedintei CSAT de joi sunt incluse tematici referitoare la „mandatul Romaniei privind Summit-ul NATO de la Lisabona (19 – 20 noiembrie 2010); Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunarii; Aderarea tarii noastre la spatiul Schengen; analiza Strategiei Nationale de Ordine Publica in vederea supunerii documentului dezbaterii publice; Strategia de dezvoltare a aviatiei in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor; activitatile desfasurate si rezultatele obtinute in procesul de prevenire si combatere a evaziunii fiscale”, se spune in comunicatul Administratiei Prezidentiale.

 Sedinta CSAT va avea loc in contextul demisiei de luni a ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, in urma controvereselor pe marginea protestului politistilor, din fata Palatului Cotroceni. Succesorul lui Blaga la sefia MAI a fost numit Traian Igaş, liderul senatorilor PDL.(L.P.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii