Mircea Badea debuteaza in muzica   septembrie 28th, 2010

Foto: remuscernea.ro

 

A mai cantat in trecut in emisiunea sa, dar acum Mircea Badea va debuta oficial in muzica. Desi spunea ca nu-i place muzica, realizatorul emisiunii „In gura presei” va urca pe scena alaturi de Raluca Leahu, colega sa de la radio, pentru a interpreta cover-uri celebre.

Mircea Badea si Raluca Leahu vor canta saptamana viitoare la Hard Rock Cafe atat piese compuse de binecunoscuta DJ-ita, cat si cover-uri celebre, informeaza Mediafax.

Badea va interpreta mai multe melodii alaturi de colega sa, Raluca Leahu, cea care a pus bazele proiectului Magnolia si l-a atras pe realizatorul de radio şi televiziune in lumea muzicala.

„Este vorba despre un produs muzical nou, care abordeaza genul electro-disco-pop. Raluca este vocea Magnolia si canta de 11 ani in diverse trupe bucurestene precum Nitro sau Zebre. Toată această experienta s-a concretizat intr-un produs fresh, dinamic si modern, care credem ca va influenta si va orienta piata muzicala romaneasca spre o direcţie noua.”, au declarat membrii trupei.

Concertul Magnolia Featuring Mircea Badea va avea loc sambata, 9 octombrie, ora 22:30, la Hard Rock Café.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii