Un barbat si-a tatuat logo-ul unui radio pe frunte   septembrie 28th, 2010

Foto: captura site Daily Mail

 

E o greseala pe care si-o va aminti de fiecare data cand se uita in oglinda. Un american a fost de acord sa-si tatueze pe frunte logo-ul unui radio, in speranta ca va incasa o suma de  bani, dar totul s-a dovedit a fi doar o gluma proasta.

David Jonathan Winkelman, in varsta de 48 de ani din Iowa regreta profund ca a ascultat radio KORB, care i-a distrus viata . In 2000 el a auzit la radio anutul unui DJ,  care oferea o suma cu sase cifre celor dispusi sa-si tatueze logo-ul radioului pe frunte, informeaza Mail Online.

Winkelman si fiul sau vitreg, Richard Goddard au fost de acord sa mearga la un salon de tatuaje si sa-si imprime pe frunte mesajele ‘Quad City Rocker’ si ’93 Rock’, o decizie care le-a schimbat viata.

Dupa ce si-au gravat insemnele statiei locale, cei doi au mers la sediul radioului pentru a incasa banii, dar aici s-au confruntat cu adevarul inspaimantator.

Mesajul fusese doar o gluma, iar cei de la radio nu aveau de gand sa plateasca nimic. Winkelman si Goddard au dat in judecata postul de radio, sustinand ca a convins ascultatorii sa se marcheze pe viata, iar acum acestia vor fi tinta glumelor celor din jur care ii vor acuza de lacomie.

Dupa cateva luni, cazurile celor doi au fost inchise, deoarece nu s-au prezentat la tribunal.

Acesta ar fi putut fi sfarsitul intregului caz, daca Winkelman nu ar fi savarsit un delict pentru care a fost arestat saptamana trecuta.

La politie i s-au facut obisnuitele fotografii, care au ajuns pe Internet, astfel barbatul a devenit celebru in toata lumea.

De cand Winkelman s-a tatuat, postul de radio si-a schimbat si numele si formatul emisiunilor, numindu-se acum KQCS.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii