A slabit incredibil dupa ce a descoperit ca prietena o trecuse in telefon “Grasana”   septembrie 29th, 2010

Foto: captura site Daily Mail

 

Majoritatea femeilor au incredere in ceea ce le spun prietenele lor si iau decizii bazate pe sfaturile acestora. Dar nu toate femeile au noroc de prietene bune…O tanara a aflat ca prietena ei cea mai buna o vorbea pe la spate si ii spunea “grasana” , iar pentru a-i demonstra cat este de ambitioasa, fata a slabit incredibil de mult, in mai putin de un an.

Stephanie Ledigo a ajuns de la marimea 52 la marimea 42 in mai putin de un an, dupa ce a descoperit ca prietena ei o avea trecuta cu porecla “Grasana Steph” , in agenda mobilului ei, informeaza Daily Mail.

Tanara de 25 de ani nu banuia ca prietenii ei o vad in acest fel, iar dupa ce a vazut telefonul prietenei a jurat sa-si schimbe stilul de viata.

In mai putin de un an, tanara a cheltuit zeci de mii de dolari pe abonamente la sala de fitness, pe cosmetice, pe extensii si tratamente de par si si-a schimbat complet look-ul, dar si viata.

Mai mult fata si-a facut si o operatie de marire a sanilor si s-a vopsit blonda. Astfel ea a reusit sa-si gaseasca dragostea si sa ocupe jobul la care visa, acela de stilist.

Stephanie marturiseste ca nu a mai luat legatura cu prietenii ei din trecut, dupa acel moment crucial, care a schimbat totul. 

‘I-am intrebat pe prietenii mei cine e „Fat Steph”, dar cand am vazut privirea lor ingrozita am inteles totul. Am fost dezgustata de faptul ca m-am transformat in acest monstru, mancand numai fast-food-uri. Asociam mancarea cu distractia”, marturiseste fata.

Dupa acea discutie cu prietenii, tanara s-a schimbat complet si e fericita cu persoana care a devenit acum.

“Nu pot sa cred cat de mult s-a schimbat viata mea .Acum, cand ma uit la fotografiile cu ” Grasana Steph” nu ma mai recunosc. Acum sunt noua Steph si sunt foarte ambitioasa.”,  a adaugat tanara.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii