Bate actori celebri: Absolventa de fizica, milionara la poker   septembrie 29th, 2010

Foto: pokermaster.ro

Stie sa joace poker, are charisma, sex-appeal si este si foarte inteligenta. La 26 de ani, britanica Liv Boeree a castigat doar anul acesta 1,5 milioane de euro la Turneul European de la San Remo. Succesul a adus-o pe frumoasa bruneta in atentia vedetelor si acum joaca cu regularitate poker impreuna cu Ben Affleck si Matt Damon, dar si cu chitaristul Slash, al carei fan declarat este.

De cand a inceput sa joace carti in urma cu patru ani, Liv a participat la turnee in intreaga lume, titreaza The Sun.

„Inca nu mi-am cumparat nimic extravagant”, glumeste tanara. „Nu am avut timp! Dar mi-ar placea o masina sport. Asta cu siguranta este pe lista mea de cumparaturi”, a adaugat aceasta.

Liv nu este talentata doar la jocurile de carti. A tinut sa termine si facultatea, absolvind Universitatea din Manchester, profilul ales fiind fizica.

„Sunt atat de bucuroasa ca mi-am luat diploma si am o educatie buna pentru ca m-a ajutat in fiecare pas pe care l-am facut. Examenele dificile la matematica si fizica m-au pus in situatia de a lua decizii rapide sub presiune. Le sfatuiesc pe toate cele de varsta mea sa se ocupe in primul rand de educatia lor”, a mai spus Boeree.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii