Kristen Stewart si Emma Watson se cearta pe Robert Pattison   septembrie 29th, 2010

(foto: acasatv.ro)

Intre cele doua tinere actrite Kristen Stewart si Emma Watson se pare ca exista un conflict, cauzat de nimeni altul decat Robert Pattinson. Vedeta din „Twilight” este geloasa pe Emma Watson, despre care crede ca i-ar putea fura iubitul.

„Ca orice fata, Kristen poate sa fie foarte geloasa si posesiva, iar in mintea ei Emma este o amenintare. Rob a mai comentat despre cat de draguta e Emma, iar Kristen isi face griji intrucat cei doi ar putea avea mai multe lucruri in comun”, a declarat o sursa, citata de Metro.

De altfel, Stewart a luat personal afirmatia lui Watson potrivit careia filmul „Harry Potter” nu vinde sex spre deosebire de „Twilight”. „Nu suporta sa fie considerata un sex simbol sau sa fie apreciata pentru asta in locul talentului, iar Emma a lovit-o exact unde o doare mai tare”, a mai spus sursa repectiva.

Kristen Stewart si Robert Pattinson s-au indragostit pe platourile de filmare. Cei doi au jucat impreuna in „Twilight”. Emma Watson s-a remarcat ca protagonista a seriei „Harry Potter”, unde l-a avut ca partener pe Daniel Radcliffe.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii