Bijuteriile de lux De Crisogono, promovate de Cheryl Cole   septembrie 30th, 2010

Foto: adorri.ro

De ani de zile, brandul De Crisogono produce bijuterii cu adevarat speciale. Cea mai recenta colectie de inele de lux – lansata de celebrul producator elvetian in cadrul restaurantului Nobu din Londra – se numeste nu intamplator “Promise”, trimitere la single-ul cantaretei britanice Cheryl Cole.

Frumoasa tanara a devenit imaginea liniei de bijuterii, ea fiind vazuta purtand marca De Grisogono de mai multe ori in cadrul show-ului de televiziune “The X Factor” , informeaza Daily Mail.

Vedeta a inceput colaborarea cu brandul elvetian dupa ce a sustinut un recital la o petrecere a firmei, la Cannes, la inceputul anului, eveniment pentru care a incasat fabuloasa suma de 250.000 de lire sterline.

Desi s-a confruntat cu un divort dureros si cu probleme de sanatate grave, Cheryl a aratat minunat la lansare, intr-o rochie creata de Elie Saab.

Bijuteriile De Crisogono sunt extrem de apreciate. Tratata cu multa finete, fiecare piatra pretioasa este in centrul atentiei: alegerea meticuloasa, taietura si montajul discret dezvaluie intotdeauna stralucirea si frumusetea acestora.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii