Cele mai bune oferte pentru schiori in acest sezon   septembrie 30th, 2010

O zi la schi in statiunea Izvoare costa 45 de lei (Foto: emaramures.ro)

Pasionatii de schi pot intampina noul sezon in tara, in statiunile maramuresene sau in cele bulgaresti, unde preturile sunt destul de accesibile. Cei mai pretentiosi sau care calatoresc in grupuri, pot alege Franta sau Austria, unde au la dispozitie varianta apartamentelor inchiriate, scrie evz.ro.

Dintre ofertele autohtone, cele mai atractive sunt pentru statiunile din zona Maramuresului – Borsa, Izvorani, Cavnic sau Mogosa. Aici, sesiunea de schi incepe in decembrie. Tarifele de cazare pornesc de la 12 euro/zi, fara masa, la un hotel de doua stele si ajung la 40 euro/zi, cu demipensiune, la trei stele.

La Borsa, abonamentul valabil o zi costa 75 de lei pentru adulti, in timp ce la Cavnic, pentru 16 urcari se platesc 35 de lei. La Izvoare, tariful porneste de la 45 lei/zi.

In Bulgaria, in statiunea Bansko, preturile incep de la 13 euro/noapte, cu mic dejun inclus, la hotel de trei stele. „Oferim 10% pentru plata integrala pana la 1 noiembrie. Separat, exista o oferta cu nopti gratuite, daca platesti 6 nopti stai 7, platesti 10, stai 11. Ofertele nu se cumuleaza”, explica reprezentantul unui operator de turism.

Tarifele estimative pentru permisul de schi pentru o zi este de 25,5 euro/adult si 15,3 euro/copil.

Si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) promite preturi mai mici pentru acest sezon de schi. Potrivit unui comunicat a Asociatiei, turistii care aleg sa cumpere un pachet cu plata integrala, in perioada 7 septembrie-15 noiembrie 2010, beneficiaza de reduceri de minimum 20%.

Oferta pentru grupuri: apartamente inchiriate

O alta varianta este inchirierea unor case sau apartamente de vacanta intr-o statiune de schi din Austria sau din Franţa. De exemplu, în zona Tyrol, din Austria, iînchirierea unui apartament in care se pot caza 10 persoane costa de la 992 euro, in noiembrie, pana la 1.767 euro, in februarie – inceput de martie. Transportul cu avionul costă de la 139 euro/persoana si nu sunt incluse taxele de aeroport.

In Franta, un apartament in zona de schi Les Arc Bourg St. Maurice, in perioada 18-26 decembrie costa 785 euro pentru 4 persoane. Pretul include cazarea de 8 nopti. Cei care prefera pensiunile din Austria vor plati de la 46 euro/persoana/noapte cu demipensiune, la o unitate de trei stele din Kaprun. Permisul de schi pentru o zi in varf de sezon costa 41 de euro/adult si 39,5 euro, in extrasezon.

A.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii