O cina speciala, pregatita pentru prieteni   septembrie 30th, 2010

Foto: fmagazin.ro

Pe foarte multe dintre femeile din ziua de azi le incearca un usor sentiment de disperare cand ajung seara acasa si se gandesc la ce ar putea prepara pentru cina, dupa o zi foarte incarcata la birou.

Si de regula primesc aceeasi replica dezamagita: “Iar gatesti felul ala?”. Dar cum marea majoritate a reprezentantelor sexului frumos au job-uri destul de presante, timpul petrecut in bucatarie a scazut foarte mult in ultimii ani, titreaza Daily Mail.

Nu este nimic mai placut decat sa iei cina impreuna cu familia si prietenii in fiecare seara, dar slujbele reprezentantelor sexului frumos fac din aceasta varianta una aproape imposibila.

Poate ca nu este o idee de lepadat organizarea unui “club pentru cina”, prin care un grup de prieteni se aduna la unul dintre acestia acasa pentru a servi masa impreuna, fiecare gatind cu randul pentru ceilalti. Astfel, daca sunt patru sau cinci cupluri, gatitul revine in mod egal, o data pe saptamana fiecarei perechi, in conditiile in care weekend-ul ramane destinat pentru a-l petrece cu partenerul.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii