REVISTA PRESEI MONDENE: Andra si Maruta vor avea un baietel. Daniela Crudu nu are voie in cluburi   septembrie 30th, 2010

(foto:presaonline)

Din tabloidele de astazi aflam ca in familia Andrei si a lui Catalin Maruta se va naste un baietel. Cei doi vor fi parinti in primavara anului viitor, artista fiind insarcinata in patru luni.Cum suporta viitoarea mamica sarcina, aflam pe larg din Cancan. Celebritatea are si un pret scump si asta e si cazul Danielei Crudu care a semnat un contract foarte restrictiv cu Antena 1. Ce nu are voie sa faca nabadaioasa bruneta, citim din Click.

Daca in urma cu o luna aflam ca ar fi posibil ca Andra sa fie insarcinata, se pare ca zvonul era cat se poate de adevarat dar inca neconfirmat oficial de cei doi viitori parinti. Cantareata este insarcinata in patru luni si asteapta sa nasca un baietel, potrivit Cancan.

Viitoarea mamica se simte excelent, nu are probleme cu sarcina pana in prezent si nici cu greutatea. Andra se pare ca a slabit patru kilograme in urma unei diete cu salate, fructe si peste.

Se pare ca cei doi tineri au fost surprinsi de vestea ca vor avea un baietel deoarece ei se pregatisera cu un nume pentru o fetita, si anume Maria. „Nu au inca un nume pentru baietel, dar au timp sa gaseasca unul” a declarat o sursa apropiata cuplului.

Revenind la Daniela Crudu, se pare ca aceasta trebuie sa plateasca un pret destul de scump. Frumoasa matinalului „Neata cu Razvan si Dani” a semnat un contract foarte restrictiv cu oficialii trustului Intact. Potrivit acestuia, ea nu are voie sa mearga in anumite cluburi, sa-si faca operatii estetice sau tatuaje fara sa anunte, transmite Click.

Daniela este obligata sa anunte orice schimbare de look, tatuaj neavand voie sa-si schimbe culoarea parului. De aceea, tanara bruneta a ales sa-si mareasca buzele in vacanta de vara ca pana la deschiderea noului sezon al emisiunii de la Antena 1 sa dispara semnele acestei interventii.

R.P.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii