A slabit 100 de kilograme pentru a castiga un pariu   octombrie 1st, 2010

Foto: captura site topnews.us

Dupa ce o viata intreaga a mancat doar hamburgeri, pizza, cartofi prajiti si dulciuri, Peter Ajello din Florida a ajuns la greutatea de 203 kilograme. Si doar determinarea de a castiga un pariu l-a facut sa se apuce de sport si dieta.

Barbatul a renuntat la toate „rasfaturile” alimentare pentru a reusi sa piarda din greutate, informeaza topnews.us. A reusit sa slabeasca 22 de kilograme in prima luna, uimindu-si prietenii si familia, dar nimeni nu credea ca o sa continue.

Amicii cu care pusese pariul incercau sa il tenteze, trimitandu-i in fiecare seara pizza si aripioare prajite, dar Peter nu a cedat. Ba chiar a continuat regimul reusind sa piarda jumatate din greutatea initiala si sa castige pariul.

„Eram cunoscut drept tipul care mananca si iar mananca. In facultate, castigam pariuri puse pe cantitatile imense de mancare pe care le puteam ingera – ma simteam in centrul atentiei”, a declarat Ajello. Dar o dieta corecta si sesiunile prelungite la sala l-au salvat nu doar de kilogramele in plus, dar si de diabetul cu care a fost diagnosticat in urma unui atac de cord.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii