Lectii de siguranta in timpul zborului, pe muzica lui Lady Gaga   octombrie 1st, 2010

Foto: captura site Telegraph

 

Companiile aeriene pun intotdeauna siguranta pasagerilor lor pe primul loc. O demonstratie inedita despre cum se folosesc vestele de salvare si centurile de siguranta si din avion a fost realizata de stewardesele de la o companie aeriana din Filipine.

Insotitoarele de zbor de la compania Cebu Pacific Airlines au ales o metoda mai putin obisnuita de a-i invata pe pasageri sa foloseasca mastile de oxigen si vestele de salvare:   au dansat pe ritmuri pop, in timp ce exemplificau cum se foloseste “aparatura”, informeaza Telegraph.

Un pasager a filmat stewardesele ce dansau pe melodia lui Lady Gaga –Just Dance, dar si pe hitul “California Gurls”, cantat de Katy Perry si a postat filmuletul pe YouTube.

„Cebu Pacific e recunoscuta ca o linie aeriana amuzanta, am vrut sa transmitem clientilor ca lectiile de siguranta in timpul zborului nu trebuie sa fie plictisitoare.” , a declarat Candice Iyog, vice-presedintele companiei.

„Acesta a fost doar un experiment, pe care speram sa-l repetam, dar a fost si o sansa de a arata cat de talentat e personalul nostru”, a adaugat Iyog

Pentru video click AICI.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii