Lista cu 100 de sfaturi pentru viata   octombrie 1st, 2010

(foto: captura site Mirror)

Un gest cu adevarat impresionant. Mama si sotie devotata, o britanica a pus pe hartie, inainte de a muri de cancer, 100 de lucruri pe care apropiatii ei ar trebui sa le faca dupa ce ea nu va mai fi alaturi de ei. Femeia a pus accent pe principiile de viata pe care cei doi baieti ai sai ar trebui sa le deprinda.

Kate Green a murit la doar 37 de ani, din cauza cancerului la san. Ea a lasat insa o lista cu lucruri pe care sotul ei ar trebui sa le aplice in cresterea si educarea copiilor lor, informeaza Mirror.

Mamica si-a dorit ca Finn si Reef, de patru, respectiv sase ani sa isi trateze cu respect iubitele, sa planteze floarea soarelui, sa gaseasca trifoi cu patru foi si sa invete sa cante la un instrument muzical.

De asemenea, Kate si-a dorit ca sotul ei sa ii sarute pe baieti de noapte buna de doua ori dupa ce ea moare si sa le reaminteasca de ce nu ar trebui sa se apuce de fumat, mai ales ca Reef este el insusi un supravietuitor al cancerului.

Sotul britanicei considera ca dorinta cel mai greu de indeplinit este aceea ca el sa isi gaseasca o alta partenera pentru ca baietii sa aiba o influenta feminina in viata lor. Totusi, barbatul considera ca va fi dificil sa se indragosteasca din nou intrucat isi gasise deja sufletul pereche.

„Intr-o noapte i s-a facut teama ca nu ar mai putea supravietui pana a doua zi, asa ca am stat impreuna pana la patru dimineata si am facut aceasta lista cu dorinte”, a marturisit sotul lui Kate.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii