Paun indragostit de o masina   octombrie 1st, 2010

(foto: Wikipedia)

Cativa localnici din Marea Britanie au o problema inedita in cartierul in care locuiesc. Un paun nu ii lasa sa doarma, le strica gradinile si le ataca masinile. Drept solutie, ei au hotarat sa mute pasarea din zona lor, mai ales dupa ce a incercat sa „cucereasca” o masina de lux.

Rezidentii din Higher Odcombe, Somerset sunt hotarati sa ii gaseasca paunului Henry o noua casa iarna viitoare, cand le va fi mai usor sa il prinda, informeaza Metro.

Pasarea a provocat pagube unui Lexus, vopsit in albastru, deoarece a confundat autoturismul cu un alt paun, pe care a vrut sa si-l faca… partener de viata. Masina a ramas cu zgarieturi si urme de lovituri de cioc, dupa ce Henry s-a napustit asupra ei.

„A inceput cand s-a indragostit de Lexus, vopsit intr-o culoare deosebita de «albastru paun» care arata ca un alt paun. Nu s-a mai putut contra si a incercat sa se imperecheze cu ea. Acum masina trebuie revopsita in totalitate”, a spus proprietarul automobilului de lux.

Cei de la asigurari au acum o mare problema caci au mai avut cereri de la oameni muscati de lei, dar nu au auzit niciodata de un paun care sa agreseze… o masina.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii