Orasul surprizelor: Erou in Afghanistan primeste o nunta cadou   octombrie 2nd, 2010

Foto: forumgratuit.ro

Impresionati de povestea caporalului Andy Thomas, unul din eroii britanici din razboiul din Afghanistan, locuitorii unei comunitati din Devon au strans banii necesari pentru ca tanarul sa-si implineasca un vis: acela de a-si organiza nunta.

Cu sprijinul orasenilor din Barnstable, Andy si-a vazut realizata cea mai mare dorinta: s-a insurat cu logodnica sa, in cadrul unei ceremonii stralucitoare, ce a costat 30.000 de euro, toate cheltuielile fiind platite de comunitatea locala.

Tanarul de 25 de ani si iubita sa, Karly Goodman, au fost plimbati in ziua cea mare intr-un luxos Rolls-Royce, titreaza Daily Star. Inelele, florile, mancarea, fotograful si toate celelalte accesorii si servicii pentru nunta au fost platite de locuitorii orasului natal al celor doi.

„Este incredibil. Noi nu am fi avut niciodata bani pentru o nunta asa de mare si frumoasa”, a spus Andy, soldat in Marina Regala a Marii Britanii.

„Este un vis devenit realitate. Noi ne gandeam sa mergem doar la primarie pentru a ne oficializa relatia”, a adaugat Karly.

Ideea de a le oferi celor doi o zi de neuitat a pornit de la omul de afaceri Kieron Freeburn care le-a pus la dispozitie bolidul de lux, dupa care o contesa a dorit sa le organizeze petrecerea la castelul sau, si apoi alte 20 de persoane s-au alaturat acestui plan extraordinar.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii