Guvern: Banii pentru primarii nu s-au dat in functie de partid   octombrie 3rd, 2010

Foto: pressalert.ro

Guvernul a precizat, printr-un comunicat de presa, ca alocarea banilor pentru primarii s-a facut in functie de stadiul investitiilor aflate in derulare, indiferent de culoarea politica a administratiilor locale care au depus cereri de finantare.
„Banii au fost alocati administratiilor locale pentru continuarea unor proiecte care au in vedere dezvoltarea infrastructurii si constructia de baze sportive in mediul rural in cadrul Programului de dezvoltare a infrastructurii din mediul rural pe anul 2010”, se arata in comunicat, preluat de Mediafax.

Guvernul mai arata ca programul de dezvoltare a infrastructurii din mediul rural a demarat în 2006, valoarea lui fiind, pana in 2012, de patru miliarde lei pentru partea de infrastructura si de 525 de milioane lei pentru componenta baze sportive in mediul rural.

Mediafax anunta sambata ca Guvernul ar fi alocat, din fondurile totale de 310 milioane de lei pentru finantarea programului de dezvoltare a infrastructurii si a bazelor sportive, de trei ori mai multi bani primariilor PDL decat celor ale PSD si PNL. Primariile conduse de membrii ai PDL au primit un total de 153,9 milioane de lei, de trei ori mai mult comparativ cu cele ale PSD, care au primit 48,9 milioane lei, si cele ale PNL, care au obtinut 47,6 milioane lei. Primariile UDMR au primit fonduri totale de 38,1 milioane lei. (D.M.D.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii