A trait in mizerie, insa a lasat animalelor o avere impresionanta   octombrie 4th, 2010

Foto: captura site Daily Mail

 

Purta acelasi costum in fiecare zi si traia foarte modest, dar cand a murit s-a aflat ca nu era pensionarul pe care il credeau toti, ci un milionar. Un britanic a trait toata viata in saracie, iar dupa moarte s-a descoperit ca a lasat toata averea animalelor.

Gordon Hardy a murit la varsta de 83 de ani si tot atunci s-a aflat ca era mult mai bogat decat il credeau toti. El stransese de-a lungul vietii aproape 1,63 de milioane de dolari, informeaza Mail Online.

Avocatul lui Hardy, Lyndsey McHale a fost singurul care a stiut de averea batranului.

“Domnul Hardy era un adevarat gentleman, modest si de moda veche si nu ai fi putut ghici ca a strans peste un milion de dolari. Purta mereu acelasi costum, era singurul pe care il avea. Cand mi-a aratat prima oara actele cu investitiile lui nu mi-a venit sa cred cati bani avea”, a declarat McHale.

Batranul si sotia lui, care a decedat in urma cu doi ani erau iubitori de animale, asa ca au ales ca intreaga avere sa fie donata unor organizatii care se ocupa de animale.

‘Pacat ca Hardy nu s-a mai recuperat dupa moartea sotiei sale, dar cel putin averea lor va merge catre cauza pe care o sustineau.”, a mai declarat avocatul batranului.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii