Cea mai prolifica mama surogat din Marea Britanie   octombrie 4th, 2010

Foto: captura site Daily Mail

 

Cum ar fi sa nasti opt copii, dar nici unul sa nu fie al tau? O femeie din Marea Britanie a devenit cea mai prolifica mama surogat din tara, dupa ce a nascut opt copii in 19 ani. Desi ea nu are niciun copil, a nascut de opt ori pentru a le implini altora dorinta arzatoare de a fi parinti.

Jill Hawkins l-a nascut recent pe Oliver, cel de-al optulea copil si a decis ca ar fi timpul sa se opreasca aici,  pentru ca se simte prea obosita pentru a avea si alti copii, informeaza Mail Online.

Desi e de profesie secretara, Jill a facut cariera si in “meseria” de mama surogat. Ea povesteste insa ca ultima sarcina a fost extrem de dificila si a trebuit sa stea doua saptamani internata in spital.

“A fost infricosator pentru ca doctorii nu stiau ce am. Simteam ca nu o sa mai fac fata durerii. Dupa celelalte sarcini imi reveneam foarte repede. De obicei plecam din spital dupa doua ore si reveneam la viata mea de dinainte. Dar nu si acum. Cred ca am atins limita.”, a declarat Hawkins.

Jill are 46 de ani, e singura si spune ca din cauza varstei nu va mai continua aceasta “meserie”, cariera ei de mama surogat incheindu-se cu Oliver.

Oliver e singurul copil care a fost nascut din ovulele mamei lui, restul copiilor pe care Jill i-a adus pe lume avand ovulele ei, si doar tatii lor donau sperma.

“Cand am vazut fetele cuplului care ma ruga sa-i ajut, am uitat de dificultatile sarcinii si mi-am dat seama ca merita sa-i ajut”, a declarat Jill.

Cel mai mare copil al ei are 18 ani, iar femeia are poze cu toti si pastreaza legatura cu parintii lor.

Desi in mod oficial se crede ca mamele surogat nu se platesc, ele primesc in jur de 15.000 de dolari pentru “inconvenientele” cauzate de sarcina.

Femeia sustine ca nu are regrete si ca nu ii pasa de ce crede lumea despre ea.

‘Sunt incantata sa fiu cea mai prolifica mama surogat din Marea Britanie”, a marturisit Hawkins.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii