Opel inchide o fabrica in Belgia   octombrie 4th, 2010

Fabrica de asamblare a companiei Opel din Antwerp, Belgia, isi va inchide portile la finele lui 2010. Aceasta decizie a General Motors, grupul care detine in portofoliu si constructorul german Opel, a fost luata dupa ce cautarea unui investitor nu a dat roade.

Potrivit General Motors, fabrica din Belgia ar fi avut un viitor daca ar fi fost gasit un investitor pana la sfarsitul lunii septembrie, dar Opel a anuntat pe 4 octombrie ca niciunul dintre posibilii investitori nu a propus un plan adecvat, potrivit Mediafax, citat de Wall-Street.ro.

Potrivit reprezentantilor Opel, productia de la Antwerp va continua pana la sfarsitul acestui an, in conformitate cu planul de restructurare, apoi fabrica va fi inchisa.

General Motors a surprins anul trecut liderii politici de la Berlin dupa ce a renuntat la planurile de vanzare a unei participatii de 55% la Opel catre un consortiu format din producatorul canadian de piese auto Magna si banca ruseasca Sberbank, preferand in schimb sa pastreze compania si sa o restructureze. (19:55)

A.B.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii