REVISTA PRESEI MONDENE: Firea si Pandele au devenit parinti spirituali. Moni plateste scump traiul peste ocean   octombrie 4th, 2010

(foto:ziaremondene)

In acest week-end proaspat casatoritii Gabriela Vranceanu Firea si Florin Pandele s-au alaturat unui eveniment cu staif al peisajului bucurestean. Cei doi au luat parte la nunta fiului lui Anghel Rababoc, primarul din Stefanestii de Jos, dar nu ca simpli invitati ci ca parinti spirituali. De ce au intarziat la nunta Gabriela si Pandele, aflam din Cancan. Viata peste ocean este scumpa chiar si pentru o sotie de milionar. Cat trebuie sa scoata din buzunar Monica pentru a trai in Los Angeles, aflam din Click.

La nunta fiului lui Rababoc au participat 500 de invitati, multi din lumea fotbalului. Sambata seara a avut loc mai intai cununia religioasa la o biserica din Pipera unde au ajuns rand pe rand, primii nasi, omul de afaceri Nae Nicolae impreuna cu sotia, si apoi familia ginerelui, Anghel Rababoc. Ultimii ajunsi la biserica,a fost a doua pereche de nasi Firea si Pandele, care s-au scuzat si au motivat ca scopul intarzierii a fost traficul infernal, transmite Cancan.

Dupa cununia religioasa, mirii si nasii s-au indreptat catre Crystal Palace Ballrooms, una dintre cele mai luxoase locatii de evenimente din capitala. Invitatii s-au distrat pana in zori, animati de Ilinca Vandici si Adrian Enache si incantati de Anda Adam, Alex si Matu Stoian.

Trecand acum peste ocean, tocmai la Los Angeles, unde s-a mutat de curand Monica Columbeanu, aflam ca traiul dus acolo de diva si familia ei e destul de simplu si costa 10.000 de dolari pe luna. Numai cursurile Monicai de limba engleza intensiv si gradinita Irinei ajung la 2.000 de dolari lunar, iar chiria pentru un apartament spatios este aproximativ 3.000 de dolari, potrivit Click.

Monica poveste ca munceste foarte mult in timpul zilei, ajungand obosita seara acasa. „ Ma trezesc la 7 dimineata si merg la cursurile de engleza, iar apoi sunt toata ziua pe drumuri la castinguri, dintr-un capat al orasului, in celalalt. Conduc singura masina, acolo nu am sofer”, a marturisit Monica.

R.P.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii