Tom Jones l-ar fi jucat pe Bond daca n-ar fi fost atat de popular   octombrie 4th, 2010

Foto: Wikipedia

Sir Tom Jones ar fi putut fi ales pentru a-l interpreta pe celebrul agent 007, James Bond, daca n-ar fi fost atat de popular ca muzician, a marturisit artistul intr-un interviu preluat de BBC.

Cantaretul britanic a spus ca producatorii seriei de succes “s-au jucat cu ideea” de a-l distribui in rolul personajului principal, James Bond, insa au renuntat la el din cauza popularitatii pe care o avea muzicianul.

Desi Jones nu a specificat in ce an s-a intamplat acest lucru, este foarte posibil ca producatorii sa-l fi avut in vedere la sfarsitul anilor ’60 si inceputul anilor ’70, cand era lui Sean Connery in rolul agentului 007 era pe sfarsite.

“Cand eram tanar, mi-ar fi placut sa-l interpretez pe James Bond si chiar am discutat la un moment dat aceasta posibilitate cu producatorii”, a explicat Jones in interviul preluat de BBC.

“Discutiile nu s-au concretizat, insa, probabil pentru ca Tom Jones era un nume atat de cunoscut in lumea muzicala, incat publicul nu l-ar fi putut identifica in aceeasi masura cu rolul lui Bond”, a mai spus cantaretul.

Sir Tom Jones este un muzician britanic, cunoscut pentru timbrul sau vocal foarte puternic. De la jumatatea anilor ’60 si pana in prezent, Jones a trecut prin numeroase stiluri muzicale, de la pop, rock, R&B si country la dance, tehno, soul sau gospel.

Din 1965 si pana acum, artistul in varsta de 70 de ani a vandut peste 100 de albume in intreaga lume.

C.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii