“Noi” deschide stagiunea la “Passe-Partout“, sub bagheta lui Dan Puric   octombrie 5th, 2010

Foto: stiridebine.ro

Manifestare indrazneata a unei generatii de tineri artisti, spectacolul “Noi” deschide pe 10 octombrie, la Sala Rapsodia,  stagiunea la Compania de teatru “Passe-Partout“, condusa de Dan Puric, potrivit stiridebine.ro „Noi” este o commedia dell’arte a zilelor noastre, un comentariu fermecator asupra contemporaneitatii, un spectacol in care toate nebuniile vremurilor noastre – de la talk show-urile isterice la problemele de alimentatie – sunt ironizate cu candoare.

Spectacolul “Noi” este o creatie colectiva realizata sub bagheta maestrului Dan Puric. Limbajul teatral folosit este unic prin faptul ca aduna pe scena mai multe genuri spectaculare: dans, teatru de cuvant, teatru non-verbal, pantomima comportamentala si imitativa, dans popular, step.

O lume in care oamenii stiu sa rada fara batjocura si sa fie tristi fara dulcegarii

Spectacolul “Noi” nu se bazeaza pe forma si nu este o simfonie de virtuozitati, desi performanta nu lipseste, ci mizeaza pe continut, pe idee, pe efectul emotional asupra spectatorului. succesul acestei “metode” a fost probat in numeroasele reprezentatii in tara si in strainatate.

Protagonistii spectacolului”Noi” promit sa aduca in fata spectatorilor propria lor varianta de lume, ceva mai putin zbuciumata, ceva mai putin speriata de greutatile zilei, o lume mai colorata, in care oamenii stiu sa rada fara batjocura si sa fie tristi fara dulcegarii.

Timp de aproape doua ore, vor evolua pe scena de la Sala Rapsodia 23 de actori – Antoanela Vladescu, Claudia Susanu, Ana Pepine, Dana Paraschiv, Diana Vladu, Raluca Urea, Andreea Paduraru, Lelia Marcu, Nadejda Dimitriu, Alexandra Neacsu, Silviu Oltean, Mircea Cristescu, Silviu Man, Vadim Rusu, Petre Voicu, Axel Moustache, Stefan Ruxanda, Adrian Nour, Florin Rosu, Matei Muntiu, Paul Cimpoieru, Alex Calin, Sebastian Petrovici.

D.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii