„Feeling”, o intoarcere in timp cu Marius Bodochi, la Teatrul Joint   octombrie 5th, 2010

Foto: andreeablanatui.dap.ro

Unul dintre cei mai apreciati actori de pe scena teatrului romanesc, Marius Bodochi, isi asteapta publicul la „Feeling”, de Doru Motoc in regia lui Dan Tudor, un spectacol ce va deschide stagiunea la Teatrul Joint, pe 12 octombrie. „Este vorba despre un text pe sistem monolog, cu intoarceri in timp; este, practic, povestea unui om care ajunge, dintr-un accident nenorocit, in puscarie, ceea ce distruge destinele a trei oameni. Este un spectacol de o sensibilitate aparte, ce se desfasoara   intr-un spatiu intim si beneficiaza de o excelenta coloana sonora. Sper ca publicul sa petreaca o ora – pentru ca atat tine spectacolul – de viata adevarata, uitand, in acelasi timp, de problemele si grijile cotidiene”, spune actorul Marius Bodochi, potrivit liternet.ro

Autorul piesei, initial denumita „Blues pentru saxofon alto”, scriitorul Doru Motoc, personalitate cu o bogata experienta literara de peste 50 de ani, este cunoscut pentru inventarea conceptului de „Teatru imaginativ”, un teatru din care lipsesc datele biografice despre personaje, locul actiunii, lasand libertatea totala regizorului si actorilor pentru a „modela” textul dupa bunul plac.

Teatrul Joint este un  proiect de teatru independent si neconventional initiat in iunie 2005, in premiera pentru orasul Braşov, ca o alternativa necesara la teatrul de stat. In 2006 si 2007, Teatrul Joint si-a desfasurat activitatea in Clubul Atrium din Sibiu, pentru ca din octombrie 2008 sa aiba stagiune permanentă la Clubul Taranului din Bucuresti. In momentul de fata Teatrul Joint pune in scena piese in Bucuresti, Brasov, Constanta, Pitesti, Sibiu, devenind cel mai mare teatru independent din Romania.

Stagiunea 2010-2011 Bucuresti se va desfasura la Club Prometheus.

D.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii