Riscul atentatelor, confirmat de tot mai multe informatii   octombrie 5th, 2010

Foto: Mediafax

 Oficialitatile americane au anuntat luni ca avertizarea data de Statele Unite cetatenilor care calatoresc in Europa, cu privire la riscul unor atentate teroriste, a fost hotarata in baza unui „ansamblu tot mai mare de informatii secrete”, informeaza Mediafax. 

„Oficialii americani si europeni lucreaza dur si indeaproape pentru a dejuca orice atentat care ar putea fi organizat”, a declarat un oficial american, sub acoperirea anonimatului, precizand ca planul si tintele eventualelor atentate sunt imprecise.

La randul sau, un fost ofiter CIA, Bruce Riedel, a afirmat ca faptul ca Statele Unite au lansat o alerta sugereaza ca amenintarea nu este complet virtuala. „In opinia mea, Guvernele europene si american stiu ceva, care reprezinta mai mult decat simple supozitii”, a declarat el. SUA au cerut, duminica, americanilor care calatoresc in Europa sa fie vigilenti, in special in locurile publice, iar Japonia a lansat o avertizare similara luni, in timp ce Guvernele europene si-au crescut atentia fata de riscul de atentate. (A.S. )

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii