Adriana Lima va prezenta un sutien Victoria’s Secret de 2,4 milioane de dolari   octombrie 5th, 2010

Foto: craiova-online.ro

 

Dupa ce Heidi Klum a renuntat acum cateva zile la contractul cu faimosul brand de lenjerie, oficialii Victoria’s Secret au hotarat ca vedeta prezentarii de moda ce va avea loc luna viitoare sa fie Adriana Lima. Fotomodelul brazilian va purta un sutien extravagant, accesorizat cu peste 2000 de diamante.

Prezentarea Victoria’s Secret Fashion Show 2010 va avea loc la sfarsitul lunii noiembrie iar unul din elementele de atractie ale evenimentului se anunta a fi ineditul sutien de 2,4 milioane de dolari, pe care il va purta Adriana Lima, informeaza bornrich.org.

Sutienul stralucitor e acoperit cu 2000 de diamante si este prima piesa de lenjerie intima pe care Victoria’s Secret a « dezvelit-o« inaintea prezentarii de la New York. 

Lima a mai purtat un sutien asemanator, in 2008, care valora 3,5 milioane de dolari, iar fotomodelul Marisa Miller a prezentat in 2009 sutienul Harlequin Fantasy Bra, in valoare de trei milioane de dolari, acestea fiind cele mai scumpe modele de lenjerie intima din lume.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii