Europarlamentar PSD ii cere lui Boc demiterea prefectului de Iasi   octombrie 5th, 2010

Foto: machiavelli.ro

Europarlamentarul PSD, Catalin Ivan (foto) , ii solicita premierului Emil Boc sa-l demita pe prefectul de Iasi, dupa ce un un ziar din acest oras a facut public „un plan mafiot, bine pus la punct”, al lui Dragomir Tomaseschi. Prefectul daduse ordin, potrivit presei locale, de a identifica, verifica si amenda, prin controale ale institutiei conduse de el, toate firmele detinute de membri sau simpatizanti PSD si PNL la nivelul judetului Iasi, se arata intr-un comunicat trimis de PSD.

In acest context, europarlamentarul PSD solicita premierului sa se autosesizeze in cel mai scurt timp cu privire la situatia ilegala, „cu iz mafiot, instituita de trimisul sau in teritoriu”.
„Daca Boc refuza demiterea, aproba actiunea prefectului”
„Este o situatie deosebit de grava, semn ca Dragomir Tomaseschi nu doar si-a depasit atributiile sale apolitice de prefect, ci joaca rolul de arma politica a PDL, in proiectul sistematic al acestui partid de epurare a oricarei forme de opozitie din Romania. Ii solicit lui Emil Boc sa se autosesizeze cu privire la planurile lui Dragomir Tomaseschi si sa il demita in cel mai scurt timp. In caz contrar, daca premierul refuza sa tina cont de evidenta si accepta ordinele si actiunile trimisului sau in teritoriu, rezulta ca aceasta comanda politica vine de mai sus. Am inteles din ultimele declaratii ale liderilor pedelisti ca au rezolvat problema crizei din Romania, salariile si pensiile au crescut la loc si acum sunt preocupati doar de alegerile din 2012”, a declarat Catalin Ivan, in cadrul aceluiasi comunicat de presa.

Conform informatiilor prezentate in ziarul 7Est, prefectul Dragomir Tomaseschi le-a solicitat, in cadrul unei intalniri cu sefii organizatiilor comunale PDL din judet, sa redacteze liste cu firmele detinute de membri si simpatizanti PSD si PNL, pentru a le trimite echipele de control.
La sedinta au participat toti parlamentarii PDL de Iasi in frunte cu senatorul Mihaela Popa, se arata in comunicatul PSD.  (Andreea Stefan )

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii