Gemeni care seamana mai mult cu verii decat cu fratii lor   octombrie 5th, 2010

(foto: captura site Daily Mail)

Doua surori britanice au dat peste cap toate probabilitatile atunci cand au nascut fiecare gemeni, „unul de culoare inchisa si unul alb”, dupa cum i-au descris mamele. Parintii copiilor au fost si mai uimiti sa descopere ca, in loc sa semene cu fratii lor, gemenii seamana mai mult cu verii lor.

Sharon si Sonia sunt doua surori. Prima dintre ele a nascut doua fetite, iar cea de-a doua doi baieti. Kyle, fiul Soniei, la fel ca fiica lui Sharon, Kayleigh, are parul blond si drept si tenul foarte deschis, informeaza Daily Mail.

In plus, Cameron, unul dintre gemeni, seamana cu verisoara lui, Paige, care are parul brunet si cret si piele inchisa la culoare.

Daca mamicile copiilor au pielea inchisa la culoare, cei doi tati sunt albi. Totusi, posibilitatea ca gemenii sa nu aiba aceeasi nuanta a pielii era extrem de scazuta.

„Am fost socata cand s-au nascut baietii. Cameron a venit primul pe lume, apoi urmatorul lucru pe care l-am vazut a fost o pereche de picioare albe. M-am gandit «ce s-a intamplat?», insa doctorii mi-au spus ca este ceva neobisnuit, dar care se poate intampla”, a declarat Sonia, in varsta de 40 de ani.

Desi uneori fetitele intreaba de ce au pielea de culori diferite, Sharon le spune ca una seamana cu ea, iar cealalta arata mai mult ca tatal ei.

Pentru fotografii, click AICI.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii