Seful BCR: Economia Romaniei da semne de revenire   octombrie 5th, 2010

foto: bacherul.ro

Presedintele Bancii Comerciale Romane (BCR), Dominic Bruynseels, estimeaza o crestere sustenabila a economiei locale in 2011, mizand pe revenirea productiei industriale din ultima perioada, in ciuda mentinerii cererii interne la un nivel redus.

Prezent la o conferinta cu investitorii, organizata de Erste Group, concernul care detine BCR, Bruynseels a mentionat ca redresarea economica va fi sustinuta de industrie si exporturi.

Referitor la situatia businessului pe plan local, Bruynseels le-a spus investitorilor ca BCR isi mentine pozitia de lider in programul “Prima casa”, cu o cota de aproape 40%, si propune ca guvernul Romaniei sa reduca la jumatate garantia pentru ca bancile sa poata da mai multi bani, informeaza Ziarul Financiar.

Prioritatile de dezvoltare ale BCR vizeaza continuarea proiectului de crestere a eficientei fortei de vanzari din unitatile de retail, sprijinirea atragerii unor fonduri europene, incheierea de parteneriate de vanzari cu principalii jucatori de pe diferite piete, dar si cresterea afacerilor de procesare a cashului pentru companii.

A.B.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii