Seria “Superman” are un nou regizor   octombrie 5th, 2010

Foto: taringa.net

Zack Snyder este numele regizorului care se va ocupa de producerea urmatorului film din celebra serie “Superman”, informeaza cotidianul american “New York Times”.

Studiourile Warner Bros. au anuntat ieri ca se afla intr-un stadiu avansat de negocieri cu Snyder pentru un nou film care il are in rolul principal pe indragitul erou si care va fi lansat la sfarsitul anului 2012.

Desi Snyder este cunoscut mai mult pentru stilul regizoral intunecat, care se reflecta in filme precum “300” si “Watchmen”, el a reusit sa aduca pe marile ecrane si productii ceva mai “cuminti”, cum este “Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole”, dar si proiectul asteptat sa fie lansat anul viitor, “Sucker Punch”.

Potrivit anuntului facut de Warner Bros., scenaristul pentru urmatorul “Superman” este David S. Goyer, care a lucrat si la pelicula “Batman Begins”.

Filmul va fi realizat de producatorul Christopher Nolan, celebru pentru realizarile “Dark Knight” si “Inception”, care va lucra indeaproape cu Emma Thomas, Charles Roven si Deborah Snyder.

Inspirat de filmele care l-au avut pe Christopher Reeve in rolul lui Superman, respectiv, Clark Kent, regizorul Bryan Singer a incercat sa “reinvie” franciza cu un film realizat in 2006,

“Superman Returns”, care l-a avut pe actorul Brandon Routh in rolul principal. Desi a avut incasari de peste 390 de milioane de dolari in intreaga lume, pelicula nu a generat acelasi entuziasm si nici aceleasi venituri ca filmele lui Nolan despre Batman.

C.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii