Si-a facut un cont fals pe Facebook pentru a-si recapata fiul   octombrie 5th, 2010

Foto: captura site Daily Mail

 

Site-urile de socializare sunt din ce in ce mai populare, deoarece in spatiul virtual oricine isi poate crea o identitate falsa. Un barbat si-a creat un profil fals pe Facebook, a postat fotografii inselatoare, totul pentru a-si pacali sotia, care il luase cu ea si pe fiul lui.

Britanicul Sean Felton a folosit Facebook-ul pentru a-si crea un cont fals, a pretins ca e un american bogat, posesor al unui Ferrari, iar apoi prin intermediul site-ului si-a contactat sotia, informeaza Daily Mail.

Sotia sa thailandeza, Kim i-a acceptat cererea de prietenie pe Facebook, iar de atunci barbatul a incercat sa afle cat mai multe despre starea ei actuala.

Femeia plecase de cateva luni cu baiatul lor, Jobe, desi Felton obtinuse custodia. Kim furase copilul si plecase cu el in Tailanda, iar autoritatile britanice nu au putut face nimic in acest caz.

Dupa ce a incercat tot ce era posibil pe cale legala, barbatului i-a venit ideea de a-si cauta sotia pe Facebook si a avut norocul sa o si gaseasca, desi folosea alt nume.

El a intrat apoi in legatura cu doi din prietenii cu care ea era in poze, iar unul dintre acestia i-a oferit adresa femeii. Barbatul a angajat un avocat si a plecat in Tailanda, unde si-a intalnit fiul.

Kim a acceptat ca Jobe sa se intorca cu tatal sau in Marea Britanie, iar ea a ramas sa lucreze in Thailanda.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii