Sylvester Stallone, premiu pentru intreaga cariera la New York   octombrie 5th, 2010

Foto: Wikipedia

Sylvester Stallone va primi un premiu pentru intreaga cariera, in cadrul unei gale speciale ce va avea loc la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles. In cadrul aceluiasi eveniment, actorul Morgan Freeman si partenera sa de afaceri Lori McCreary de la compania Revelations Entertainment, specializata in tehnici digitale, vor primi trofelul „Hollywood Innovators”, iar regizorul Tom Hooper va primi premiul pentru regie, potrivit Mediafax.

Actorul, regizorul si producatorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri in filme de actiune ca cele din seriile „Rocky” si „Rambo”. In anii ’80, „Sly”, asa cum este numit in presă, a fost unul dintre cel mai bine platiti actori de la Hollywood. Filmul de actiune „The Expendables”, regizat si produs de Sylvester Stallone, lansat in vara acestui an, a ocupat prima pozitie a box office-ului nord-american in primul weekend de la lansarea pe marile ecrane din Statele Unite si Canada, cu incasari de peste 35 de milioane de dolari, in numai trei zile. Pentru a asigura succesul acestui film de actiune, Stallone, care detine un rol in aceasta pelicula, a mizat pe o distributie de invidiat, din care fac parte „Stone Cold” Steve Austin, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jet Li, Jason Statham si Dolph Lundgren.

Morgan Freeman se pregateste pentru lansarea in aceasta luna a thrillerului de spionaj “Red”, in care joaca alaturi de Helen Mirren si de Bruce Willis.

Cea de-a 14-a editie a Hollywood Film Festival este organizata la Los Angeles in perioada 22 – 25 octombrie.

D.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii