YouthBank Bucuresti cauta noi colegi printre liceeni   octombrie 5th, 2010

Foto: youthbankromania.ro

Echipa YouthBank cauta noi membri pentru a doua editie a programului in Bucuresti, implementat de Asociatia pentru Relatii Comunitare in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti. Liceenii pot aplica pana la data de 7 octombrie 2010, anunta CampusNews.

In Romania, YouthBank are deja o traditie de 4 ani, fiind implementat in Cluj-Napoca din 2006. In 2009 programul a fost initiat si in Alba-Iulia, Constanta, Odorheiu Secuiesc, Timisoara si Bucuresti, fiind coordonat la nivel national de Asociatia pentru Relatii Comunitare.

Echipa YouthBank Bucuresti, formata din 19 liceeni, a reusit in prima editie a programului sa creeze un fond de 7.500 de euro din care au fost finantate 12 proiecte initiate si implementate de elevii bucuresteni. In cadrul campaniei de strangere de fonduri, tinerii voluntari au organizat trei evenimente pentru publicul larg: doua piese de teatru si un concert.

Cei dornici sa devina noii colegi ai celor mai tineri „bancheri” din Romania pot sa trimita la adresa [email protected] CV-ul insotit de o scrisoare de intentie in care sa raspunda la intrebarile: „Ce ai schimba in jurul tau?”, „De ce crezi ca TU poti fi un agent al schimbarii?”

Termenul limita de trimitere a aplicatiilor este de 7 Octombrie 2010.

Programul complet al YouthBank Bucuresti si procesul de selectie a membrilor noi se poate accesa pe site-ul youthbankromania.ro, sectiunea Bucuresti.

A.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii