A strans alocatia copiilor pentru a-si pune silicoane   octombrie 6th, 2010

Foto: captura site Daily Mail

 

In timp ce majoritatea familiilor din Marea Britanie se tem ca nu se vor descurca fara alocatiile copiilor, care vor fi  diminuate in perioada urmatoare, Kelly Marshall, mama a cinci copii, economiseste banii de la stat pentru silicoane si liposuctii.

Kelly Marshall, in varsta de 32 de ani, nu a lucrat niciodata, dar nu isi face griji ca nu are cu ce sa cumpere scutece, mancare sau jucarii, ci strange ajutorul de la stat pentru operatii estetice, informeaza Daily Mail.

Anul trecut femeia a reusit sa puna deoparte 46.000 de dolari, cheltuind 7.500 de dolari doar pentru a-si pune silicoane.

‘Am vrut implanturi inca din adolecenta, dar nu mi-am permis. Acum am cinci copii si din banii primiti de la stat am reusit sa-mi indeplinesc visul. Vreau sa-mi fac o liposuctie, o lipoaspiratie si sa-mi injectez Botox in mod regulat”, a declarat Kelly.

“Stiu ca lumea crede ca gresesc cheltuind banii pe operatii, dar merit asta pentru ca sunt o mama buna. De cand sunt mama corpul meu s-a schimbat. Toate mamele ar trebui sa apeleze la chirurgia estetica”, a adaugat femeia.

Marshall primeste anual 61.000 de dolari si nu planuieste sa se angajeze deoarece are tot ce-i trebuie.

Copiii, cu varste intre trei si 16 ani, au cele mai noi gadgeturi de pe piata : trei laptopuri, un PlayStation3, un Wii si  Xbox 360, iar  Kelly marturiseste ca le va mai cumpara inca un laptop pentru ca nu le place sa-l imparta pe cel pe care il au deja.

De asemenea, femeia spune ca merge in vacanta in fiecare an, alegand doar destinatii exotice.

« Imi place sa-mi plimb copiii. Fiecare vacanta costa mai mult de 3000 de dolari, dar meritam”, a mai declarat tanara mama.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii