Antonescu: IPP e agentul de propaganda al lui Basescu   octombrie 6th, 2010

Foto:zi-de-zi.ro

Presedintele PNL, Crin Antonescu a acuzat, miercuri, Institutul pentru Politici Publice, ca este „pur si simplu un agent de propaganda al lui Traian Basescu”, si ca ar trebui sa se preocupe mai degraba de fraudele din Parlament decat de prezenta sa, transmite NewsIn. Replica liderului liberal a venit dupa ce, intr-un studiu dat publicitatii de IPP, Antonescu se afla in topul listei cu parlamentarii care absenteaza cel mai mult din Senat.

 

„IPP ar trebui sa se pronunte in legatura cu frauda si cu hotia pe care a vazut-o o tara intreaga, IPP nu s-a pronuntat niciodata in legatura cu asta, IPP este pur si simplu un agent de propaganda al lui Traian Basescu si nu are niciun rost sa discutam acum despre asta”, a comentat liderul PNL includerea sa in studiul realizat de Institut. Antonescu a mai spus, reamintind votul fraudat in Camera Deputatilor asupra Legii pensiilor, ca acest act normativ, „care afecteaza 4,5 milioane de oameni in prezent si alte milioane in viitor, nu a iesit asa din cauza mea, care sunt senator si care nu am avut nici un fel de legatura cu asta”. Daca IPP nu are drept obiect, de pilda, frauda in Parlament, e problema lui si a cui ii da bani, nu a mea”, a subliniat Antonescu.

Ulterior, IPP a raspuns acuzatiilor, intr-un comunicat, precizand ca Institutul a luat o pozitie critica fata de conducerea Camerei, care a trecut cu vederea „lipsa evidenta” de cvorum de la Legea pensiilor. „Reactia dlui Antonescu de astazi se explica prin faptul ca in aceasta dimineata Institutul pentru Politici Publice a lansat baza de date www.alesiivoteaza.ro, un site despre cum muncesc parlamentarii romani. Cel mai absent parlamentar, conform statisticilor oficiale, este Crin Antonescu, despre absentele domniei sale IPP atragand atentia inca din 2007”, se spune in comunicat.(L.P.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii