Capitala: Peste 85.000 de saraci vor primi alimente de la UE – VIDEO   octombrie 6th, 2010

Pe Foto: gazetarul.ro

Peste 86.000 de persoane nevoiase din Capitala vor primi, incepand de miercuri, un ajutor trimis de Uniunea Europeana, constand in 29 de kg de alimente, precum faina, zahar sau paste fainoase. De asemenea, 3.700 de persoane vor primi hrana calda la cantinele sociale ale municipialitatii, anunta Adevarul.

Alimentele se vor da pana la 31 decembrie, in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 14.00.”In Bucuresti sunt 29.000 de pensionari si 22.000 de someri, insa nu ar trebui sa se mai inghesuie la cozi pentru ca au timp. Daca nu se vor da produsele pana la 31 decembrie, vom prelungi, asa cum am facut si anul trecut. E bine sa vina cu trolere pentru ca au de carat 29 de kilograme de produse”, a declarat Cosmina Simean, directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti.

Astfel, de la Cantina de ajutor social Grivita, Calea Grivitei, nr. 216, Sector 1, pot beneficia de ajutoare somerii si pensionarii care au domiciliul pe raza sectorului 1. Cei de pe raza sectorului 2 pot primi ajutoare de la Centrul de asistenta pentru persoane varstnice din Sos. Stefan cel Mare, nr. 1-3, iar in sectorul 3 este centrul de pe strada Lucretiu Patrascanu, nr 17, bl. MC 18.

La sediul D.G.A.S.M.B., str. Salcetului, nr. 5, sector 4 se pot duce somerii si pensionarii de pe raza sectoarelor 4 si 5, iar nevoiasii din sectorul 6 isi pot ridica ajutoarele alimentare de pe Bdul. Ghencea, nr.34, sector 6.

Vezi AICI VIDEO.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii