Channel 4 va difuza un documentar despre o ipotetica rapire a printului Harry   octombrie 6th, 2010

theage.com.au

Postul de televiziune britanic Channel  4 va difuza luna aceasta un documentar ce isi propune sa arate ce s-ar intampla daca printul Harry ar fi luat prizonier in timpul unei misiuni in Afganistan, scrie guardian.co.uk.

Filmul, intitulat “The Taking of Prince Harry”, va dura 90 de minute si va contine interviuri cu fosti ostatici si cu experti in probleme de securitate nationala. De asemenea, documentarul prezinta scene care-l infatiseaza pe printul Harry, jucat de actorul Sebastian Reid, in spatele liniilor inamice, in timp ce reprezentantii guvernului britanic negociaza cu rapitorii.

Potrivit postului de televiziune, oficialii de la Palatul Buckingam au fost informati cu privire la documentarul ce urmeaza sa fie difuzat pe 21 octombrie.

Printul Harry, al treilea in ordinea succesiunii la tronul britanic, a fost mobilizat timp de 10 saptamani in provincia afgana Helmand, la inceputul anului 2008.

Prezenta lui Harry in Afganistan nu a fost facuta publica, autoritatile britanice temandu-se ca tanarul ar putea deveni tinta talibanilor. Presa din Marea Britanie a convenit cu Ministerul Apararii sa nu divulge informatii cu privire la misiunea lui Harry , dar  stirea a fost facuta publica de site-ul american Drudge Report. In martie 2008, printul Harry s-a intors in Marea Britanie.

A.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii